De zonsverduistering. Er is veel over geschreven, gepraat en gedeeld. Voor de 1 een hype, voor de ander een serieuze happening. Dat het zo’n hype is geworden, duidt voor mij ook op de wens en roep om verandering. Tuurlijk zijn er ook bewegingen die er commercieel een graantje aan mee wilden pikken, maar ik voelde dat de kern hier wel om ging. De wens voor een betere toekomst voor ons en de aarde. Even los van alle gedachtengangen over portals, profeties etc.

Op zich zijn zonsverduisteringen, de volle maan, bepaalde standen van planeten en zonnewendes krachtige natuurverschijnselen. Van oudsher waren dit al momenten dat mensen samen konden en wilden verbinden, met mooie rituelen. Het bracht mensen samen.

Voor mij draaide deze zonsverduistering daar grotendeels weer om. Wereldwijd zijn er events georganiseerd om in liefde samen te komen met mooie intenties.

Het voelde daarom ook persoonlijk goed om gister op deze wereldwijde beweging aan te sluiten. En een klein ritueel rond een kampvuur te initieren., om samen hier op Vlierhof Community onze intenties te zetten voor liefde, vrede, compassie, vrijheid & verbinding. Voor onszelf, onze naasten de mensheid en moeder aarde.

Het was een hele fijne samenkomst met een klein groepje mensen rond een kampvuur. Op een prachtige warme lente avond, omzoomd door de kersenbomen die vol in bloei staan. Heerlijk!

Ik vond het een heel fijn idee dat er op precies hetzelfde moment wereldwijd mensen bezig waren met dezelfde gedachten en intenties. De energie hiervan was voor mij ook heel voelbaar.

Er mogen wat mij betreft wel meer van dit soort fijne avonden komen. Zonsverduistering of niet. ☺️

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *