Mijn eigen innerlijke reis als inspiratebron

Jaren had ik een soort innerlijke drive, een diep geworteld verlangen om een leven te creëren en te leven vol van betekenis. Een leven in authenticiteit, vanuit een helder doel, mijn zielsmissie, en het aangaan van diepe connecties met mooie mensen om mij heen. Maar wat was dan mijn missie? Het bleef bij een vaag gevoel wat dit kon zijn maar geen heldere richting.

Tijdens mijn eigen zoektocht heb ik hele fijne “tools” ontdekt. The Soul Purpose System, Kambo, SOMA ademwerk, Energy Medicine, Reiki, Meditatie, Chakra Clearing, Systemisch Werk, Sjamanisme en Life Coaching en nog veel meer.

Deze tools hebben mij geholpen om veel dichter bij mezelf te komen. Ik heb de kracht van mijn hart leren ontdekken en voelen. Daardoor kon ik beter contact maken met diepgewortelde thema’s, blokkades en uitdagingen.  Zo kan ik ze aankijken, doorvoelen en integreren. Mijn (verborgen) talenten op een diep niveau weer mogen herontdekken en activeren. En ik heb mijn zielsmissie in mijn hart mogen voelen en omarmen.

Ik ben zo enthousiast geraakt door het resultaat op korte termijn dat ik een roeping voelde om anderen hiermee te inspireren. Mijn levenservaring, tools en lessen deel ik graag met jou. Daarmee hoop ik jou te kunnen inspireren om jouw eigen hart- en zielsmissie te vinden en te vervullen.