De natuur als inspiratie voor heling, verbinding & zuivering

De energieën van Kambo en een Zweethut liggen in mijn beleving heel dicht bij elkaar. Een Zweethut doe je samen en Kambo is een persoonlijke ervaring. Voor beiden zijn verbinding, zuivering en heling, geïnspireerd door de natuur, het uitgangspunt. In de huidige westerse samenleving zijn velen de verbinding met hunzelf en de natuur kwijtgeraakt. Of is deze minimaal aanwezig. Kom in een diepe verbinding met jouwzelf, elkaar en moeder aarde. En laat je inspireren door de kracht van de natuur met Kambo.

Kambo: reiniging van lichaam, geest en ziel

Kambo heeft een zeer krachtige, reinigende en ontgiftende werking op het lichaam, waardoor het letterlijk opgeschoond wordt. Kambo kan helpen bij het verlichten van emotionele problemen, depressie, burn-out, angst en verslavingen.

Kambo kan ook helpen jouw bewustzijn en focus te vergroten. Wanneer je lichaam, geest en ziel gezond, licht en helder is, ben je beter in staat om tot je authentieke zelf te komen en belangrijke thema’s in je leven aan te gaan.

Is Kambo voor jou?

Kambo (of ‘sapo’) is een was-achtige huidsecretie van de Kambo kikker uit het Amazone gebied (ofwel “gigantische groene apenboomkikker” – Phyllomedusa Bicolor”). Het is een krachtig natuur-medicijn, met een diep reinigende en versterkende werking op het lichaam, geest en ziel. Kambo wordt vaak liefdevol “het vaccin van het bos” genoemd door de vele inheemse stammen zoals de ‘Katukina’, ‘Kaxinawa’ en ‘Matsés’. Het gebruik van Kambo wordt al eeuwenlang van generatie op generatie doorgegeven. Voor alle duidelijkheid: Kambo is geen hallucinogeen.

Kambo is een pittige en intense ervaring, het kan je echter veel geven. Op zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel vlak. Kambo ondersteund het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf op te schonen en te genezen en ondersteund je ook bij het optimaliseren van jouw immuunsysteem. Kambo wordt traditioneel ook gebruikt om ‘Panema’ te verwijderen. Panema is als een donkere wolk van energie en negatieve gedachten die vast in het energielichaam opgeslagen zit. Deze energie kan het resultaat zijn van trauma’s, zware emoties, voorouderlijke patronen. Na een Kambo sessie ervaren mensen vaak meer energie, kracht & helderheid, zodat ze weer gezond en gebalanceerd in het leven kunnen staan.

Kambo kan voordelen bieden als je: jouw lichaam en ziel wil ontgiften en zuiveren van gifstoffen, veerkrachtiger wilt worden tegen stress en vermoeidheid. jouw bewustzijn en focus wil vergroten of jouw immuunsysteem wil versterken.

  

Wil jij ook de zuivering van kambo ontdekken?