Ontdek de Verbonden Vrouw in jou!

Sta jij in gezond contact met je krachtige vrouwelijke eigenschappen en kwaliteiten? Staan deze ook in balans met het mannelijke in jou? Durf jij jouw schaduwkanten en “perfect imperfections” te omarmen? Durf jij aanwezig te zijn in jezelf, je eigen stroom te volgen, je verlangen te leven en daarmee jouw leven volledig in eigendom te nemen?

Her)ontdek de Verbonden Vrouw in jou in een veilige setting samen met jouw sisters. Ervaar zelf de diepe bedding die het contact tussen vrouwen onderling mogelijk maakt. Deze bedding is bijna magisch. Samen creëren we een veld waarin alles welkom is. Waar het veilig is. Waar we elkaar uitnodigen om in onze kwetsbaarheid te zakken. Daar zit een enorme kracht, liefde en zachtheid in.

Waar we elkaar aanmoedigen om de diepte in te gaan, en de verbinding weer te herstellen. Met jouw innerlijk kind en bron. Met jouw Verbonden Vrouw. Om alles wat daar leeft te voelen, te laten zien en vanuit authenticiteit te delen en expressie te geven.

De Verbonden Vrouw bezit integriteit, authenticiteit, wijsheid, kracht en moed. Vanuit deze krachten gecombineerd met haar flair voor liefde, compassie, geduld, zorgzaamheid en kwetsbaarheid creëert ze meer balans en harmonie in haar innerlijke en uiterlijke wereld.

De Verbonden Vrouw accepteert ieder zoals hij/zij is. En ten eerste haarzelf. Haar vrijheid is inspirerend en aanstekelijk. Ze is authentiek: ze vindt haar stem, haar waarheid. Ze is vrij van schaamte of valse schuld. Ze heeft geen behoefte zichzelf te verbergen of te veranderen. Ze is trouw aan haarzelf en aan haar verlangens. Ze kan openlijk ontspannen zijn in haar eigen unieke kracht en sensualiteit.

De Verbonden Vrouw, dat ben jij!

De Verbonden Vrouw, dat zijn wij!

Vrouwen circels

Met de vrouwencirkels creëren we een “sacred space’. Waar we samenkomen om uit te rusten en te verbinden met andere Sisters. In verbinding kunnen we vanuit ons hart vertellen, vragen stellen, wensen delen, luisteren, lachen, huilen, dansen, (h)erkenning voelen, gevoelens, ervaringen en/of inzichten delen, elkaar steunen en dankbaarheid uiten en tonen.

De Verbonden Vrouw – Weekend Retreats


Elk kwartaal hosten Maryam en ik een Weekend Retreat met een ander thema. Samen met 14 sisters maken we een heerlijke 3-daagse deep-dive van verbindende en verdiepende sharings, meditaties, rituelen & ceremonies. lichaamswerk, opstellingen, ademwerk en veel meer. 

Ontdek jouw vrouwelijke en innerlijke kracht.