Ontwaak jouw innerlijke godin en vrouwelijke kracht.

Sta jij in gezond contact met je krachtige vrouwelijke eigenschappen en kwaliteiten? Staan deze ook in balans met het mannelijke in jou? Kun jij ook je schaduwkanten claimen en aanvaarden? Accepteer je jouw unieke onvolmaakte zelf. In plaats van te oordelen, af te wijzen of te wensen dat je anders bent?

Transformeer datgene wat je onderdrukt naar een creërende  scheppende kracht. Dan komt de energie die het eerder uit jou wegtrok weer beschikbaar. Leer het goddelijke vrouwelijke aspect in jezelf te eren. En ontdek jouw innerlijke vrouw en kracht te belichamen, die kracht, moed, en standvastigheid bezit, terwijl je medeleven, vriendelijkheid en liefde toont naar anderen.

Deze innerlijke en goddelijke vrouw geeft haarzelf en anderen toestemming om hen te accepteren zoals ze zijn. Haar vrijheid is besmettelijk. Ze is onbevreesd authentiek, ze vindt haar stem, haar waarheid, en er is geen schaamte meer. Daarom hoeft ze niet langer een deel van zichzelf te verbergen of te veranderen. Ze is in staat om elke angst voor afwijzing te overwinnen omdat ze trouw is aan zichzelf. Door openlijk ontspannen te zijn in haar eigen unieke kracht.

Vanuit integriteit, kwetsbaarheid en authenticiteit creëert ze meer balans en harmonie in haar innerlijke en uiterlijke wereld. Omdat ze in staat is om aan anderen te geven wat ze haarzelf geeft. Liefde, Sensualiteit, Compassie, Geduld, Wijsheid en Zorgzaamheid.

Vrouwen circels

Met de vrouwencirkels creëren we een “sacred space’. Waar we samenkomen om uit te rusten en te verbinden met andere Sisters. In verbinding kunnen we vanuit ons hart vertellen, vragen stellen, wensen delen, luisteren, lachen, huilen, dansen, (h)erkenning voelen, gevoelens, ervaringen en/of inzichten delen, elkaar steunen en dankbaarheid uiten en tonen.

Dagworkshops, trainingen en retreats

Wat voor soort vrouwelijke leiderschapsstijl heb jij? In je leven? In je werk? Welke uitdagingen heb je? En welke unieke vrouwelijke kwaliteiten heb je? En hoe zet je die in? Vanuit je hart?

Via diverse dagworkshops, retreats en trainingen leer je hoe je leiding kunt nemen en te geven vanuit jouw eigen unieke vrouwelijke hart en kracht. 

Ontdek jouw vrouwelijke en innerlijke kracht.