DE KRACHT VAN DE GODIN IS IN JOU.. Een vrouw weet pas wie ze is als ze zichzelf volledig kan accepteren in zelfliefde. Met deze acceptatie kan ze haar volledige vrouwelijke potentie en essentie manifesteren.

Zolang we delen van onszelf afwijzen, creëren en houden we vast aan een vals zelfbeeld. Daarmee ontnemen we onszelf om in onze volledige kracht te kunnen staan.

Het heeft moed nodig om de sociale druk van onze samenleving los te kunnen laten. Om onszelf te zijn. Zowel innerlijk als uiterlijk.

Er is veel druk om te voldoen aan een vals gecreerd collectief “ideaalbeeld” van vrouwen. TV, bladen, films, social media dragen veelal bij aan dat “ideale plaatje”.

We willen allemaal gezien, gehoord, geliefd, bewonderd en gewaardeerd worden. Maar zolang we dat in eerste instantie niet in onszelf vinden, zoeken we dit bij anderen, of in externe dingen. In uiterlijkheden. We doen onszelf zo tekort door onze eigen kracht, waarheid en schoonheid te ontkennen.

Het is geen verrassing dat veel vrouwen dan bezwijken voor overdadige make-up, botox, diëten en zelfs het mes.

Of door op de werkvloer met mannelijke energie te concurreren met mannen, in een op mannen georiënteerde wereld, ten koste van onze eigen vrouwelijke essentie.

Het is tijd voor ons om te ontwaken, onszelf volledig te waarderen en opnieuw te ontdekken wie we zijn.

En ons lichaam met liefdevolle aandacht weer te leren waarderen. Om onze seksualiteit en sensualiteit te vieren in plaats van te onderdrukken. Om onze eigen vrouwelijke essentie en unieke kracht te herkennen en te belichamen.

Ons lichaam is de tempel van onze creatieve kracht. Maar het is niet wie we zijn. We zijn de belichaming van de goddelijke vrouwelijke creatieve levenskracht, die in gezond balans staat met het goddelijke mannelijke bewustzijn.

Hoe manifesteert het goddelijke vrouwelijke zich in ons? Ze bezit de wijsheid van de aarde. Ze heeft een aangeboren behoefte om leven te creëren, te beschermen en te koesteren. Ze leeft vanuit intuitie en creativiteit. Ze creëert liefdevolle verbinding.

Ze weet hoe ze schoonheid kan creëren en herstellen, ze heeft een eigenzinnige zachte kracht. Ze kan pijn weerstaan ​​die geen man kon verdragen.

Ze weet hoe ze ze zichzelf en anderen onvoorwaardelijk kan liefhebben, ze is empathisch, vriendelijk en rechtvaardig.

Deze vrouwenlijke essentie is nodig om onze aarde en westerse maatschappij te helpen helen. Om schoonheid, eenheid, vrede en gelijkheid te creëren. Om het milieu te herstellen. Om hebzucht en valse macht te ontmantelen.

Het begint echter eerst bij onszelf. Ons vermogen om de aarde te helen en om vrede en eenheid te creëren in de wereld, is onlosmakelijk verbonden aan ons vermogen om eerst onszelf te helen en om vrede en eenheid in onszelf te creëren.

Laat je angsten los, vertrouw jezelf en laat oude patronen in liefde los. Dat is allemaal niet wie je bent … Alles wat je nodig hebt, zit al in jou. De kracht van de Godin zit al in jou.

Een goddelijke dag gewenst!

?much love?

  • Karen Wessels

Categories:

Tags:

Comments are closed