Ontdek jouw unieke plek en neem het leven!

MET SYSTEMISCH COACHEN & FAMILIEOPSTELLINGEN 

Verval jij vaak in bepaald gedrag, en weet je niet goed waarom? Ervaar je emoties die je niet altijd kunt plaatsen? Of loop je steeds tegen dezelfde problemen aan, bijvoorbeeld op het gebied van relaties, opvoeding of in je werk? Door je plek in een bepaald systeem te onderzoeken, ontdek je waar belemmerende patronen zitten. Als je weet wat je beperkt in een verandering van gedrag of gevoel, kun je het makkelijker aanpakken. Een systemisch coach begeleidt je hierbij.

Wat is systemisch coachen en hoe werkt het?

We leven allemaal in systemen zoals onze families, werk, verenigingen en onze vriendenkring. Veel van onze onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen vinden hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid. We nemen deze deze vaak uit loyaliteit mee in ons huidige leven. Je kunt ze weer tegen komen binnen nieuwe systemen zoals je relatie of je werk. Met familieopstellingen en systemisch coachen, kun je deze onbewuste patronen weer zichtbaar maken. 

Een systeem werkt het beste als iedereen zijn eigen plek inneemt. Door allerlei gebeurtenissen kan het zijn dat iemand die eigen plek niet (meer) inneemt. Bijvoorbeeld doordat je als kind voor een ouder hebt moeten zorgen, of dat die afwezig was. Dit kan voor diverse problemen en knelpunten zorgen, zonder dat je je daar bewust van bent. Met familieopstellingen en systemisch coachen, kun je deze onbewuste patronen weer zichtbaar maken. 

THEMA’S EN VRAAGSTUKKEN 

  • Waarom loop ik op werk steeds tegen dezelfde problemen aan? 
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik me niet overal verantwoordelijk voor voel?
  • Ik voel me vaak eenzaam en mis verbinding met de mensen om me heen. Hoe kan ik dit oplossen?
  • Wat kan ik doen om meer rust in mezelf te vinden?
  • Ik heb moeite met het aangaan van relaties. Wat kan ik daaraan doen?
  • Wat kan ik doen om de terugkerende ruzies met mijn partner te doorbreken?

Systemisch werk en coach 

Systemisch werk is bij uitstek een methodiek die werkt op het niveau van bewustwording en transformatie. Een systemisch coach helpt je om inzicht te krijgen in je plek binnen een bepaald systeem. Zo kan je je veel te weten komt over je eigen gedrag en dat van mensen om je heen. Ook worden knelpunten en belemmerende patronen blootgelegd die je in de weg kunnen zitten om je eigen pad te bewandelen. 

Ontdek jouw unieke plek & pad.

MAAK PATRONEN EN THEMAS ZICHTBAAR

Leer waarom je bepaalde diepgewortelde thema’s en patronen tegenkomt in je leven. Ontdek ook hoe je deze zichtbaar kunt maken en transformeren. Want achter elke grote uitdaging schuilt een groot talent. 

BOEK NU EEN SESSIE

Vaak kun je met twee sessies al hele diepe patronen zichtbaar maken. Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur en ik reken daar 119 euro voor. Vantevoren hebben we een kennismakingsgesperk (telefonisch) zodat ik jouw coach vraag goed kan inventariseren. Ook kan ik familieopstellingen in groepsverband organiseren. 

Ontdek jouw unieke plek.  

Ben je geïnteresseerd? Wil je een op maat gemaakt advies of traject voor trauma coaching, afgestemd op jouw specifieke situatie? Klik op de knop hieronder om meer info aan te vragen en om samen de mogelijkheden te bespreken!