“Leven vanuit de kracht van je hart en zielsmissie”

Hoe vaak vraag jij jezelf:

-Waar loop ik nog in vast?

-Welke patronen of themas blokkeren mij om mijn mooiste leven te kunnen leiden?

-En hoe doorbreek ik die? 

-Wat wil ik eigenlijk doen? 

-Waar word ik blij en gelukkig van? 

-Wat is mijn WAARHEID

Ik kan je de weg wijzen naar het healen van jezelf. Met krachtige tools ondersteun ik jou om een zinvoller leven te creëren. Een leven geleefd in authenticiteit met duidelijke doelen. Vanuit jouw zielsmissie. En vanuit balans en de kracht van jouw mooie hart.

— 8 weekse Zielsmissie Coaching en Kambo —

i.c.m. Soma Ademwerk, Energy Medicine en Chakra Clearing

Wil jij leren wat jouw unieke Zielsmissie is en hoe je dit in jouw dagelijkse leven kunt belichamen? 

Doe mee dan mee met een unieke coaching programma. Afhankelijk van jouw Profiel bied ik een op maat gemaakt coaching traject, afgestemd op jouw specifieke vragen, uitdagingen, talenten, doelen en behoeften. 

Ik maak hierbij gebruik van een breed scala aan hulpmiddelen, zoals Soul Purpose Readings, Kambo, numerologie, coaching, SOMA-ademwerk, Energy Medicine, geleide meditaties enz.

Wat gaan we doen?

– je zielsmissie leren kennen en belichamen. 

– een diepe verbinding maken met diepgewortelde thema’s en uitdagingen

– begeleiding bij het transformeren en belichamen van thema’s, vastzittende patronen en uitdagingen

– je (verborgen) talenten op een dieper niveau herontdekken en activeren

Programma: 

Week 1 – Zielsmissie profiel en reading (2 uur)

Week 2 – Zielsmissie Coaching – Transformeren van uitdagingen en blokkades / Chakra Clearing (2 uur)

Week 3 – Kambo Sessie (2 uur)

Week 4 – Zielsmissie Coaching – Ontwikkelen van jouw talenten / Soma Ademwerk (2 uur)

Week 5 – Kambo Sessie (2 uur)

Week 6 –Zielsmissie Coaching – Je doelen en missie in de praktijk / Energy Medicine Routine (2 uur)

Week 7 – Kambo Sessie (2 uur)

Week 8- Zielsmissie profiel – Upgrade en Clearing (1,5 uur)

Achtergrond

Jarenlang heb ik een innerlijke drive en diepgeworteld verlangen gehad om een zinvoller leven te creëren. Een leven geleefd in authenticiteit met duidelijke doelen, een gedefinieerde zielsmissie, terwijl ik diepe verbindingen leg met mooie mensen om me heen. Ik kon gewoon de sleutel niet vinden om daar te komen.

Tijdens mijn innerlijke reis ontdekte ik een paar hele krachtige tools. Soul Purpose Readings, Kambo, SOMA-ademwerk en Energy Medicine. Ze hebben mij veel dichter bij mezelf gebracht. Mijn zielsmissie heb ik in mijn hart kunnen voelen en leren belichamen Ik heb mijn (verborgen) talenten op een dieper niveau herontdekt en geactiveerd. Ook heb ik op een diep niveau verbinding kunnen maken met diepgewortelde thema’s en uitdagingen. Deze heb ik met behulp van o.a. Kambo leren omarmen en transformeren. 

Graag inspireer en begeleid ik jou met dit 8 weekse programma, hoe je deze tools voor jezelf kunt inzetten. Zodat jij je mooiste leven kunt leiden. Vanuit je hart! 

PM me voor meer details.

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *